Hakkımda

Fotoğrafım
Yaşam, yaşanmışlıkların yaşanılandan öteye gidebilmesidir.

Aşk Kadını Mıhlar!

Aşık kadın mıhlanır!
Ama bu bir erkekse... Kapısına çiçekler, postasına şiirler, kulağına ağdalı sözler, vaatler vermeler, peşinden koşmalar, yanıp tutuşmalar, feryadı figanlar, 'seviyorum ulan'lar...
Kadın çiçek yollarsa arabesk, şiirler yazarsa duygusal, ağdalı sözler söylerse aşifte, vaatler verirse güvensiz, peşinden koşarsa yapışık, yanıp tutuşursa güçsüz, feryat figan ederse zavallı, 'seviyorum ulan' derse kıro olur. Neden? Çünkü kadın dediğin ağır başlı olmalıdır ya belli etmeyecektir sevdiğini. Hele ki biraz da cilve yoksunuysa vay vay vay.. Hiç bir ihtimal kalmamıştır sevdiceğe ulaşmak için. İşte bu yüzden aşk kadını mıhlar.. Aşık kadın mıhlanır!!

Sabreder, sonuna kadar direnir bu eylemsizliğin verdiği ızdıraba! Her düşünce, her hareket içinde birikirken,onu yiyip bitirirken dahi 'gık' demez 'ıh' demez 'of' demez 'puf' demez ama 'ah' der bazen... Sabreder, sabreder, sabreder. Aşk kadını mıhlar. Ama o kadın yerinden bir kalkarsa da dünyanın tüm çiçeklerini bir araya getirseler de onu yerine geri oturtamazlar ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder